Negatív erők kezelése

Negatív erők kezelése

 

Kérdés: Azt mondták nekem, hogy egy negatív lény van körülöttem és próbál irányítani. Igaz ez? Ha igen, hogyan szabadulhatnék meg tőle?

Sri Chinmoy: Szeretném nyíltan megmondani neked, hogy minden problémád megoldódik, ha elfogadsz egy spirituális Mestert. Ha így gondolkodsz, csak becsapod maga. Ezek nem negatív lények. Csak egyfajta szellemi bűvöletben élsz, egy képzetet kergetsz, amit te hoztál létre saját magadban. Ez teljesen a te kitalációd. Tehát el kellene menned, és elfogadnod egy spirituális mestert.

Ha bennem nem érzel semmit, nem baj. Van még sok-sok spirituális mester. De csak spirituális mester tudja megoldani a problémádat. Kérlek, ne haragudj, hogy ezt mondom: nem akarok kíméletlen lenni, de nagyon határozott kell legyek veled ebben az ügyben, mert csak bajt okozol magadnak. Eljön majd a nap, amikor bármelyik spirituális mester rendkívül nehéznek fogja találni, hogy kezdjen veled valamit. Ekkor a mester egyszerűen csak ennyit fog mondani: “Ez reménytelen eset.” Most még nem vagy reménytelen eset, tehát el kellene menned, hogy keress egy spirituális mestert, akiben teljesen megbízol, és az a spirituális mester a gondodat fogja viselni. Ezek mind elemi erők, amiket te hoztál létre. Fokozatosan átveszik az uralmat feletted és arra kényszerítenek, hogy olyan dolgokat tegyél, amik ellene vannak saját akaratodnak. Kezdetben meggyőznek, hogy jó dolgot mondanak és te meg fogod tenni. Aztán, idővel rá jössz, hogy ezek az erők mind istentelenek. De addigra már tehetetlen leszel, és képtelen leszel irányítani a saját életed. Így az én őszinte kérésem hozzád, hogy keress fel egy spirituális mestert, hogy Ő vezessen téged.

Sri Chinmoy

 

Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy spirituális útja

 

vissza>>